Tankar i vårtider

Vad märkligt det är med invanda mönster trampade stigar och förväntningar.
Att agera och känna, reagera och påverka görs efter det invanda, ändra på en pusselbit i livet och allt annat ändras.
Tankar som tänkts, känslor som känts, ageranden som agerats, plötsligt känns allt som om det få helt annan innebörd,
Lämnar frihet att tänka nytt, lägga om pusslet , agera annorlunda, känna annorlunda, göra annorlunda, det sker automatiskt, inget att fundera över, bara att reflektera över, ta åt sej och göra bästa möjliga av.
Där det förr kändes tryggt känns det osäkert, där det förr kändes irriterat känns det lugnt, där det förr kändes tröttsamt känns det energifyllt, där det förr kändes kul känns det sorgligt, där det förr kändes högt till tak är det lågt , där det förr var lågt är det högt, när en pusselbit ändras måste ju som bekant hel pusslet läggas om…lite jobbigt men ganska spännande, lite kul men ganska energi krävande, som att leva i uppochnedvända världen, allting kastas om, och skapar nya förutsättningar nya mål och nya känslor, tankar och ideer, kanske inte allt igenom fel….kanske bra ändå….

20150316-174903-64143103.jpg

20150316-174902-64142485.jpg

20150316-174903-64143571.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade av PrickigKatt. Bokmärk permalänken.

Om PrickigKatt

PrickigKatt är en liten figur som gillar allt som är vackert och som älskar att köpa in vackra roliga och galna saker till alla sina vänner. Varje år åker han på resor och modeevents runt omkring i världen och letar nya roligheter som han sedan fyller hyllor och byråar med i sin butik. Ovanpå butiken har han sitt eget kryp in där han gärna delar en kopp te och ett glas sherry tillsammans med en mängd saffransskorpor och sina vänner. I sin egen ateljé tillverkar han och designar hattar och smycken för dej att glädjas åt och pryda dej med. PrickigKatt har dessutom en alldeles egen boudoir där man kan ta del av hans samling av nya och gamla möbler samt härliga herr hattar och kläder. PrickigKatt är killen som gillar deckare och att umgås med sina vänner, han är alltid på språng för att hitta nyheter till dom. Bli vän med PrickigKatt du också så lovar jag att du aldrig får tråkigt - det har iallafall aldrig jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s