Om våran bok!

I boken Selma och Sigge håller hov tas du med på ett stormande äventyr fyllt av inspiration och ideer för vardagens och livets fester.

De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dej med till en värld fylld av överdådiga dukningar , smarriga recept och roliga fixerier, låt dej väl smaka av deras härliga värld och tillåt dej att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger, too much is never enough.

Selma och Sigge njuter av dagen som den är och drar sej inte för att sätta guldkant på de mest triviala företeelser, inget tillfälle för litet , inget för stort för att kunna göras lite extra, de delar frikostigt med sej av sina recept och ideer.

De låter dej också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favorit recept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på.

I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet , och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist,skribent Malin Leijonberg.

Tanken om lång hållfasthet, återanvändning remake och det vackras kraft att inspirera och påverka genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar.

I boken om Selma och Sigge finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd.

20150316-174253-63773675.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade av PrickigKatt. Bokmärk permalänken.

Om PrickigKatt

PrickigKatt är en liten figur som gillar allt som är vackert och som älskar att köpa in vackra roliga och galna saker till alla sina vänner. Varje år åker han på resor och modeevents runt omkring i världen och letar nya roligheter som han sedan fyller hyllor och byråar med i sin butik. Ovanpå butiken har han sitt eget kryp in där han gärna delar en kopp te och ett glas sherry tillsammans med en mängd saffransskorpor och sina vänner. I sin egen ateljé tillverkar han och designar hattar och smycken för dej att glädjas åt och pryda dej med. PrickigKatt har dessutom en alldeles egen boudoir där man kan ta del av hans samling av nya och gamla möbler samt härliga herr hattar och kläder. PrickigKatt är killen som gillar deckare och att umgås med sina vänner, han är alltid på språng för att hitta nyheter till dom. Bli vän med PrickigKatt du också så lovar jag att du aldrig får tråkigt - det har iallafall aldrig jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s