Erika ….

Erika Ekstrand drar sig aldrig för att krydda med extra allt i tillvaron.
Vardag eller fest , spelar ingen roll, det röda läppstiftet sitter rätt och de vackra blusarna är ett faktum , gärna sitter en utmanande, vacker eller kort och gott klassisk hatt på hennes huvud.

När jag träffade Erika första gången var hon på jakt efter spetskragar, många fina, stora , vita och cremefärgade, gärna gamla men om inte annat patinerade.
I sina kläder och i sitt stilval minner hon om forna tiders filmstjärnor och all den glamour som omgav dom.Hon hämtar inspiration i tvserier och filmer från svunna tider.

Erika vurmar för det som har en historia, så väl när det kommer till människor som möten.En av hennes främsta förebilder är hennes mormor som med sin fäbless för styvmorsvioler och med sitt sätt att vara, har gett Erika mycket inspiration genom livet.
I sina tankar och i sitt resonemang runt arbetet , människorna och livet värnar hon om det som är nu, att vara nu, och att ta till vara på det som är.
Att göra allt av det en har och att inte backa för svårigheter.
Att tro sig själv om allt och göra det är Erikas medicin för livet.

Att ta för sig av livet som ifrån ett dignande smörgåsbord med dess möjligheter frestelser och godsaker är något för var och en att ta efter.Det är upp till var och en av oss att sträcka oss efter godbitarna och tro oss om att kunna nå dom.
Att sträcka på sig och ge av sig själv, samtidigt som en tar för sig av det som bjuds är en inställning och en gåva , värd att härma.

20150316-172917-62957921.jpg

20150316-172916-62956489.jpg

20150316-172917-62957175.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade av PrickigKatt. Bokmärk permalänken.

Om PrickigKatt

PrickigKatt är en liten figur som gillar allt som är vackert och som älskar att köpa in vackra roliga och galna saker till alla sina vänner. Varje år åker han på resor och modeevents runt omkring i världen och letar nya roligheter som han sedan fyller hyllor och byråar med i sin butik. Ovanpå butiken har han sitt eget kryp in där han gärna delar en kopp te och ett glas sherry tillsammans med en mängd saffransskorpor och sina vänner. I sin egen ateljé tillverkar han och designar hattar och smycken för dej att glädjas åt och pryda dej med. PrickigKatt har dessutom en alldeles egen boudoir där man kan ta del av hans samling av nya och gamla möbler samt härliga herr hattar och kläder. PrickigKatt är killen som gillar deckare och att umgås med sina vänner, han är alltid på språng för att hitta nyheter till dom. Bli vän med PrickigKatt du också så lovar jag att du aldrig får tråkigt - det har iallafall aldrig jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s