Bäck

selma och sigge cecilia hallin malin leijonbergselma och sigge cecilia hallin malin leijonbergselma och sigge cecilia hallin malin leijonbergselma och sigge cecilia hallin malin leijonbergselma och sigge cecilia hallin malin leijonberg

Tanken slår mej ofta…tanken om att vi njuter för lite sinnlighet.
I vårt ganska sönderstressade samhälle verkar det som om vi ibland glömmer att sinnlighet ger energi, skapar magi i vardagen och gör oss lugnare mer harmoniska och tryggare som människor.
Att skapa en oas mitt i storstaden, faktiskt i ett industriområde, är därför för mej , inte så mycket utav en utmaning som faktiskt en självklarhet, en möjlighet och en skyldighet.
Att skapa magi där det som minst förväntas och som mest behövs , det är en uppgift jag gärna tar på mej.
Vatten har alltid lugnat mej och gett mej ro, en vis kvinna sa en gång till mej att jag skulle sätta mej vid ett vattendrag och andas, tanka kraft…. -DET var det i särklass dummaste jag då hade hört, men ju längre jag lever och ju mer jag är med om desto mer inser jag att vatten ger mej ro och rensar tankarna och att det finns mycket dummare saker att råda någon.
Jag vill inte gå så långt som att sätta mej vid ett vattendrag och andas men jag sätter mej gärna i, mitt i , ett vattendrag och äter något gott, njuter ett glas av något slag och förgyller min annars inte alltför brillianta vardag.

Må väl ta hand om dej och njut av aftonstunden
Selma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s