Nyår

selma sigge cecilia hallin malin leijonbergselma sigge cecilia hallin

selma sigge cecilia hallin malin leijonbergselma sigge cecilia hallin malin leijonberg

Tiden går så ofantligt fort, minns den tid då ett sommarlov var en ocean av tid och en veckas sport lov en smärre oändlighet, dessa tider är förbi och en vecka känns som en grisblinkning, en månads semester som ett andetag, det är omöjligt att veta när tiden accelererade i sådan fart men det är ett faktum att den går fort, tiden alltså….

Därför och just mest därför tycker jag att det är ännu viktigare att lägga vikt vid nyårsfestligheterna och göra dom så vackra och minnesvärda som möjligt, så att det finns vackra milstolpar att hänga upp åren på, hur snabbt dom nu än passerar revy.

Varje år möts vi utomhus oavsett om det är regn, snö, blask eller galet blåsigt, det är vår tradition, temat från år till år är dock olika liksom festligheterna förövrigt.

I dukningen i år använder jag diverse metallskrot som jag limmar ihop med tvåkomponentslim, det funkar hyfsat med karlssons också, dessa skapar jag ljusstakar och lyktor av.

Spänning från Fantomen på operan och vackra masker i askar skänker ett stråk av magi åt festligheterna.

De gamla lampfötterna som jag fann i mormors källare ställer gärna upp som kandelabrar.

Att servera champagne i vackra glas med en liten sked snö, blir exotiskt och att vara frikostig med fjäderboorna skapar glamour i festligheterna

Vad festen för övrigt har att bjuda får kvällen och gästerna utvisa, ett är iallafall säkert, Sigge och jag har alltid ett fantabulöst nyårsfirande, så vad än året sedan har att bjuda finns det alltid ett gyllene korn att hänga upp tiden på.

Med önskan om en för dej vacker och makalös aftonstund
/Selma o Sigge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s